fbpx
Schoonmaakbedrijf in AntwerpenSchoonmaakbedrijf in Antwerpen

M7 Cleaning is uw betrouwbare partner in algemeen en periodiek schoonmaakonderhoud. Bijvoorbeeld binnen openbare gelegenheden, kantoren, magazijnen en ziekenhuizen. Deze periodieke schoonmaak zorgt voor een gezonde en hygiënische werkplek, evenals een representatieve uitstraling van de betreffende ruimte.

Periodieke schoonmaak van kantoren, traphallen en magazijnen

Het regelmatig schoonhouden van bedrijfsmatige en openbare ruimtes is belangrijk. Op deze manier voorziet u uw werknemers van een gezonde en hygiënische werkplek. Daarnaast blijft de ruimte zijn uitstraling en representativiteit behouden, ook voor uw klanten.

Kantoren, traphallen en magazijnen worden intensief gebruikt. Daardoor raakt de ruimte bevuild. Bijvoorbeeld door stof of zand. Algemene en periodieke schoonmaken binnen kantoren, supermarkten en magazijnen voorkomt tevens de verspreiding van ziektekiemen.

Bedrijfsmatig schoonmaakonderhoud binnen ziekenhuizen en scholen

Zeker binnen ziekenhuizen en scholen is periodieke schoonmaak noodzakelijk. In de eerste plaats om de hygiëne te kunnen blijven waarborgen. Voor patiënten en scholieren, maar uiteraard ook voor bezoekers en zorgverleners.  Door de algemene en periodieke schoonmaak uit te besteden aan M7 Cleaning is een prettige werkomgeving gegarandeerd.

Schoonmaakbedrijf in Antwerpen - M7 Cleaning

Professioneel schoonmaakonderhoud volgens uw wensen

M7 Cleaning is uw betrouwbare partner in algemeen en periodiek schoonmaakonderhoud. Het leveren van een hoge kwaliteit dienstverlening en een klantgerichte service heeft onze prioriteit. Bijvoorbeeld bij algemene en periodieke schoonmaak van:

● Kantoorruimtes
● Traphallen binnen een bedrijfsruimte
● Supermarkten
● Ziekenhuizen en medische instellingen
● Scholen en opleidingsinstituten
● Retail winkels

De algemene en periodieke schoonmaak van ziekenhuizen, kantoren en andere publieke ruimtes wordt altijd als maatwerk aangeboden. Onze dag- en avondschoonmaak is daar een voorbeeld van. Daarnaast wordt een project pas afgerond na het uitvoeren van een dubbele kwaliteitscontrole.

Heeft u andere wensen voor wat betreft de periodieke schoonmaak? Ook dan voorzien we u graag van een op maat gemaakte dienstverlening. Binnen M7 Cleaning beschikken we over een gemotiveerd en enthousiast team. Dit garandeert continuïteit in kwalitatief schoonmaakonderhoud.

Kwalitatieve reiniging en schoonmaak met duurzame producten

Onze schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd door gebruik te maken van duurzame materialen en producten. Daarmee kunnen we niet alleen een kwalitatieve en periodieke reiniging garanderen, maar voldoen we ook aan de milieuwetgeving. De schoonmaakservice van M7 Cleaning wordt mogelijk gemaakt door een vak-gediplomeerd en professioneel team dat uw wensen respecteert. Daardoor houden we onze kwaliteitsstandaard hoog.

U kunt rekenen op een prettige samenwerking en een effectieve communicatie als het aankomt op algemene en periodieke schoonmaak binnen uw bedrijfspand, winkel of zorginstelling. Uiteraard tegen concurrerende tarieven. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor de algemene schoonmaakdiensten van M7 Cleaning.

Maak hier uw afspraak! Poetsbureau in Antwerpen

Ontvangt u graag een offerte van een betrokken en prijsbewust schoonmaakbedrijf? Vul dan hieronder het contactformulier in!

Bekijk hier de algemene voorwaarden van M7 Cleaning

Algemene of industriële schoonmaak*

0499 72 49 41
03 334 89 90
info@m7cleaning.be
Turnhoutsebaan 621
2110 Wijnegem - Antwerpen

Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 08:00 - 18:00
Zondag gesloten