fbpx
Schoonmaakbedrijf in AntwerpenSchoonmaakbedrijf in Antwerpen

Het desinfecteren en ontsmetten van kantoren en gemeenschappelijke ruimtes laat u het liefst over aan een professioneel en ervaren schoonmaakbedrijf. Desinfectie van specifieke ruimtes is nodig om de verspreiding van virussen zoals COVID-19 te voorkomen. M7 Cleaning heeft de beschikking over een ervaren team dat gespecialiseerd is in het professioneel desinfecteren en ontsmetten van bedrijfspanden en openbare ruimtes.

Desinfectie schoonmaak uitbesteden in de strijd tegen COVID-19

Als eigenaar van een winkelpand, kantoorruimte of openbare gelegenheid, bent u verplicht om de ruimte hygiënisch schoon te houden. Aanwezigheid mag geen nadelige gevolgen hebben op de volksgezondheid. Dat geldt voor medewerkers en personeel, maar ook voor uw klanten. Tijdens de situatie rondom COVID-19 vergen schoonmaakwerkzaamheden extra aandacht. Een ruimte moet namelijk niet alleen gereinigd zijn, maar ook worden gedesinfecteerd en ontsmet om de verspreiding van het corona virus te voorkomen.

M7 Cleaning heeft de beschikking over een ervaren team dat zich heeft gespecialiseerd in het desinfecteren en ontsmetten van zakelijke en openbare ruimtes waarin mensen samenkomen. Voorbeelden daarvan zijn kantoren, sanitair binnen een bedrijfsruimte en openbare gebouwen zoals bibliotheken, musea en galerijen. Ons team werkt uitsluitend volgens de huidige COVID-19 richtlijnen. Daarnaast maken we gebruik van kwalitatief hoogwaardige en doeltreffende desinfectiemiddelen.

Desinfectie schoonmaak in Antwerpen

Schoonmaakdiensten voor hygiënisch ontsmetten

Het laten desinfecteren en ontsmetten van zakelijke ruimtes of openbare gelegenheden zou een vast onderdeel moeten uitmaken van de periodieke schoonmaak. Niet alleen in de huidige situatie rondom de corona crisis, maar ook om andere ziektekiemen onschadelijk te kunnen maken. Bij M7 Cleaning kunt u gebruik maken van schoonmaakdiensten voor het hygiënisch laten ontsmetten en desinfecteren van ruimtes zoals:

● Kantoren
● Wachtruimtes binnen bedrijfspanden
● Sanitaire ruimtes
● Openbare gelegenheden (musea, galerijen, bibliotheken)

Uiteraard staat ons vakkundige team ook voor u klaar als u andere ruimtes dan bovengenoemd wilt laten ontsmetten. Het regelmatig laten desinfecteren van een ruimte voorkomt ziekteverspreiding en ziekteverzuim. Er kan op deze manier namelijk altijd een hygiënische schone werkplek en ruimte worden gegarandeerd.

Ruimte effectief laten desinfecteren door M7 Cleaning

Als het aankomt op desinfecteren en ontsmetten is M7 Cleaning uw betrouwbare specialist in schoonmaakwerkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in het desinfecteren van zakelijke en openbare ruimtes. Ter voorkoming van COVID-19, maar ook om de verspreiding van andere virussen en ziektekiemen tegen te kunnen gaan.

Een desinfectie van een ruimte kan eenmalig of periodiek nodig zijn. In alle gevallen staan we voor u klaar met een betrouwbare en professionele dienstverlening. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijve de offerte aan voor het laten desinfecteren en ontsmetten van een ruimte of openbare gelegenheid.

Maak hier uw afspraak! Poetsbureau in Antwerpen

Ontvangt u graag een offerte van een betrokken en prijsbewust schoonmaakbedrijf? Vul dan hieronder het contactformulier in!

Bekijk hier de algemene voorwaarden van M7 Cleaning

Algemene of industriële schoonmaak*

0499 72 49 41
03 334 89 90
info@m7cleaning.be
Turnhoutsebaan 621
2110 Wijnegem - Antwerpen

Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 08:00 - 18:00
Zondag gesloten