fbpx
Schoonmaakbedrijf in AntwerpenSchoonmaakbedrijf in Antwerpen

Een eenmalige schoonmaak kan noodzakelijk zijn om verschillende redenen. Bijvoorbeeld bij de verhuur of huur van een appartement, kantoorruimte of studentenkamer. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van een eenmalige schoonmaak door M7 Cleaning bij de verkoop van uw woning. Een huurwoning of bedrijfspand schoon opleveren? Ook dan kan er gebruikt worden gemaakt van een eenmalige reiniging en schoonmaak.

Grondige reiniging van een ruimte of woning uitbesteden

Bij M7 Cleaning weten we als geen ander hoe intensief een grondige en eenmalige schoonmaak kan zijn. In sommige gevallen kunt u hier geen tijd voor vrijmaken. Bijvoorbeeld tijdens een verbouwing of verhuizing. Wilt u een ruimte zo snel mogelijk verhuren? Ook dan is het uitbesteden van de reiniging aan een professioneel schoonmaakbedrijf verstandig.

Binnen M7 Cleaning staan uw wensen voorop. Onze dienstverlening wordt dan ook altijd op maat gemaakt. Passend bij uw behoefte en die van de betreffende woning, kamer of bedrijfsruimte. U kunt rekenen op een effectieve schoonmaak met behulp van hoogwaardige producten en materialen. Een schoon en fris eindresultaat is op deze wijze een garantie.

Schoonmaakbedrijf in Antwerpen - M7 Cleaning

Kwalitatieve eenmalige schoonmaak door M7 Cleaning

De eenmalige schoonmaakdiensten van M7 Cleaning zijn geschikt voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Ons ervaren en vakkundige team zorgt ervoor dat de betreffende ruimte hygiënisch schoon en fris wordt opgeleverd. Daarbij kunt u denken aan het reinigen van sanitair, het keukenblok, vloeren en andere vertrekken. Bijvoorbeeld bij:

● Het verkoop of verhuur-klaar maken van appartementen, studentenkamers en woningen.
● Schone oplevering van een huurhuis of kantoorruimte
● Eenmalige schoonmaak na een verhuizing of ontruiming
● Vervuiling door leegstand van een kantoorpand, appartement of studentenhuis

Schoonmaakwerkzaamheden kunnen bestaan uit stofzuigen, dweilen en afnemen. Uiteraard zorgen we er ook voor dat grof vuil en stofresten effectief worden verwijderd. De ruimte is direct klaar voor oplevering, huur, verhuur of verkoop. Uiteraard kan een eenmalige reiniging ook worden toegepast als basis voor een beter periodiek schoonmaakonderhoud. Een ruimte welke grondig is gereinigd, is eenvoudiger bij te houden.

Vrijblijvende prijsopgave voor eenmalige schoonmaakdiensten

Binnen M7 Cleaning hechten we waarde aan een klantgerichte service en dienstverlening. Ook als u daar slechts eenmalig gebruik van wenst te maken. Bijvoorbeeld bij het grondig laten reinigen van een studentenkamer, een woonhuis of een kantoor. Uiteraard behoort een eenmalige schoonmaak van sanitair, trappenhuizen of openbare ruimtes ook tot de mogelijkheden. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Wij voorzien u altijd van een op maat gemaakte prijsopgave met scherpe tarieven.

Maak hier uw afspraak! Poetsbureau in Antwerpen

Ontvangt u graag een offerte van een betrokken en prijsbewust schoonmaakbedrijf? Vul dan hieronder het contactformulier in!

Bekijk hier de algemene voorwaarden van M7 Cleaning

Algemene of industriële schoonmaak*

0499 72 49 41
03 334 89 90
info@m7cleaning.be
Turnhoutsebaan 621
2110 Wijnegem - Antwerpen

Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 08:00 - 18:00
Zondag gesloten