fbpx
Schoonmaakbedrijf in AntwerpenSchoonmaakbedrijf in Antwerpen

Met de facility dienstverlening van M7 Cleaning, bent u altijd zeker van vakkundig technisch onderhoud aan apparatuur en installaties. Bijvoorbeeld binnen een bedrijfspand, appartementencomplex of openbare ruimte. Onze facility diensten bestaan onder meer uit het monteren en demonteren van materiaal, onderhoud aan installaties en alle voorkomende klussen. Het aannemen van extra personeel is daardoor niet nodig.

Facilitaire dienst voor onderhoud, montage en technische werkzaamheden

De facility dienst van M7 Cleaning ontzorgt u op het gebied van technisch onderhoud, montage en demontage. Of dat nu gaat om montage of demontage van materialen, of het onderhoud van technische installaties. Onze dienstverlening kenmerkt zich door kwaliteit. Gebruik maken van onze facility diensten betekent kunnen vertrouwen op flexibele en op maat gemaakte afspraken. Dat kan periodiek, maar natuurlijk ook eenmalig. Bijvoorbeeld bij de oplevering van een kantoorpand, het onderhouden van een zakelijke ruimte of een appartementencomplex.

Facility dienst in Antwerpen

Waarom gebruik maken van facilitaire diensten?

Door gebruik te maken van de facilitaire dienstverlening binnen M7 Cleaning, hoeft u als ondernemer geen technische dienst aan te stellen. Uiteraard bespaart u hiermee flink op de kosten. Binnen M7 Cleaning hebben we de beschikking over een ervaren team van vakmensen, gespecialiseerd in het uitvoeren van onderhoud en technische werkzaamheden. Enkele voorbeelden van onze facility dienst zijn:

  • Montage en demontage: bijvoorbeeld het ophangen van diverse materialen en voorwerpen, het vastzetten van wandstopcontacten en het repareren van hang- en sluitwerk.
  • Onderhoud: het algemeen onderhouden van diverse soorten apparatuur zoals bijvoorbeeld verwarmingssystemen, airconditioning, sanitair- en keukenapparatuur binnen bedrijven
  • Kleine technische klussen: voorbeelden daarvan zijn het aansluiten van lampen en verlichting of het aanleggen van stopcontacten en stroompunten.

De facilitaire dienstverlening van M7 Cleaning wordt uitgevoerd door een ervaren team van professionals. Zij zorgen voor een uitstekend onderhoud aan diverse soorten installaties. Bijvoorbeeld binnen een bedrijfspand of kantorencomplex. Dit onderhoud zorgt ervoor dat apparatuur op de juiste manier blijft werken. Daarnaast verlengt vakkundig onderhoud de levensduur. Investeren in nieuwe apparatuur of kostbare reparaties is daardoor minder snel nodig.

Vrijblijvende offerte aanvragen voor de facility dienst van M7 Cleaning

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan om gebruik te maken van onze complete facilitaire dienstverlening. Uiteraard voorzien we u van scherpe en eerlijke tarieven. Evenals een uitstekende communicatie en klantvriendelijkheid. Heeft u specifieke wensen voor wat betreft het technisch onderhoud binnen uw bedrijf? Wij beantwoorden uw vragen graag.   

Maak hier uw afspraak! Poetsbureau in Antwerpen

Ontvangt u graag een offerte van een betrokken en prijsbewust schoonmaakbedrijf? Vul dan hieronder het contactformulier in!

Bekijk hier de algemene voorwaarden van M7 Cleaning

Algemene of industriële schoonmaak*

0499 72 49 41
03 334 89 90
info@m7cleaning.be
Turnhoutsebaan 621
2110 Wijnegem - Antwerpen

Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 08:00 - 18:00
Zondag gesloten