fbpx
Schoonmaakbedrijf in AntwerpenSchoonmaakbedrijf in Antwerpen

Wilt u gebruik maken van een opleverschoonmaak? M7 Cleaning is dé specialist in zakelijke en particuliere opleveringsschoonmaken. Bijvoorbeeld na een renovatie, verbouw- of nieuwbouw. De betreffende ruimte wordt door ons vakkundige team schoon en hygiënisch gereinigd. Klaar om in gebruik genomen te worden. Wij zijn uw betrouwbare partner in opleveringsschoonmaken voor woningen, kantoorpanden of sporthallen.

Opleverschoonmaak voor bedrijfspanden en woningen

Een renovatie, ingrijpende verbouwing of nieuwbouw brengt afval en vuil met zich mee. Bijvoorbeeld binnen een woonhuis, een nieuw op te leveren kantoorpand of een winkel. Voordat de oplevering kan plaatsvinden is een opleverschoonmaak noodzakelijk. Bijvoorbeeld voor het verwijderen van stofresten en bouwafval.

Hierbij kan gedacht worden aan verf en kitresten, maar ook aan droog cement of plastic verpakkingsmateriaal. Een opleverschoonmaak is een grondige eenmalige reiniging. Indien gewenst kan deze dienstverlening ook worden uitgebreid. Bijvoorbeeld met algemeen en periodiek onderhoud. Zo blijft de ruimte ook na de oplevering goed onderhouden.

Schoonmaakbedrijf in Antwerpen - M7 Cleaning

Waaruit bestaat een opleverschoonmaak van M7 Cleaning?

Een opleveringsschoonmaak tijdens een verbouwing of na een renovatie kent een aantal vaste taken. Deze kwalitatieve dienstverlening van M7 Cleaning bestaat onder mee uit:

● Verwijderen en afvoeren van bouwafval zoals cement- en puinresten en plastic verpakkingsmateriaal
● Professioneel reinigen van laminaat, betonvloeren en vloerbedekking
● Stofvrij maken en schoonmaken van kozijnen, roosters en vensterbanken
● Hygiënisch reinigen van sanitair zoals keukenblokken en toiletgroepen

De opleverschoonmaak van M7 Cleaning wordt verzorgd door een gediplomeerd en vakkundig team. Deze dienstverlening wordt geheel volgens uw wensen uitgevoerd.

Effectieve eindschoonmaak tijdens verbouwingen of na renovatie

Een eindschoonmaak of opleverschoonmaak kan ook plaatsvinden tijdens een verbouwing. Bijvoorbeeld binnen een winkelpand, woning of appartementencomplex. Een tussentijdse schoonmaak is nodig om de werkvloer hygiënisch schoon en overzichtelijk te kunnen houden. Verbouwing of renovatie werkzaamheden hoeven op deze manier geen vertraging op te lopen. Daarnaast draagt een opgeruimde werkvloer bij aan de algemene veiligheid. Zowel voor de bezoekers als de werknemers.

Opleverschoonmaak uitbesteden aan een betrouwbaar schoonmaakbedrijf

De opleveringsschoonmaak dient effectief en grondig te gebeuren. Zeker als deze na de reiniging in gebruik wordt genomen als woning of werkruimte. M7 Cleaning beschikt over een enthousiast team van ervaren krachten. Zij verstaan als geen ander waaraan een goede opleverschoonmaak moet kunnen voldoen. Onze dienstverlening wordt dan ook altijd afgestemd op uw wensen en de behoefte van de ruimte.

Zo kan een kwalitatief eindresultaat worden gegarandeerd. Daarbij voorzien we u altijd van een klantgerichte service en een effectieve communicatie. Wilt u uw opleverschoonmaak uitbesteden aan een betrouwbaar schoonmaakbedrijf? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan bij M7 Cleaning.

Maak hier uw afspraak! Poetsbureau in Antwerpen

Ontvangt u graag een offerte van een betrokken en prijsbewust schoonmaakbedrijf? Vul dan hieronder het contactformulier in!

Bekijk hier de algemene voorwaarden van M7 Cleaning

Algemene of industriële schoonmaak*

0499 72 49 41
03 334 89 90
info@m7cleaning.be
Turnhoutsebaan 621
2110 Wijnegem - Antwerpen

Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 08:00 - 18:00
Zondag gesloten