fbpx
Schoonmaakbedrijf in AntwerpenSchoonmaakbedrijf in Antwerpen

Tapijt en zetelreiniging is belangrijk om een goede hygiëne te kunnen waarborgen. Niet alleen op de werkplek binnen kantoorruimtes, maar ook binnen uw woning. M7 Cleaning is gespecialiseerd in het hygiënisch en effectief reinigen van alle soorten tapijten, vloerbedekking en zetels. Daarvoor gebruiken wij duurzame en effectieve producten die niet schadelijk zijn voor het milieu. Of dat nu gaat om wollen tapijten, hoogpolige vloerbedekking of bureaustoelen.

Het belang van professionele tapijt en zetelreiniging

Tapijt en vloerbedekking kan bestaan uit polyester vezels of wol. Tapijten kunnen een korte of hoge structuur hebben. Dit wordt ook wel hoogpolig tapijt genoemd. Een vloerkleed of de vloerbedekking binnen een kantoor of woning, wordt door het belopen dagelijks blootgesteld aan vuil. Vuil en stof hoopt zich op tussen de vezels van het tapijt.

De betreffende ruimte wordt daardoor blootgesteld aan bacteriën en micro organismen.
Om de werk- of leefomgeving hygiënisch schoon te kunnen houden, is professionele reiniging noodzakelijk. Dat geldt uiteraard niet alleen voor tapijt, maar ook voor zetelreiniging. Hierbij kunt u denken aan de fauteuils binnen een woonkamer of bureaustoelen op een werkplek.

Ook deze raken door intensief gebruik vervuild. Een regelmatige zetelreiniging is van belang om de verspreiding van ziektekiemen op de werkvloer of binnen een woning te voorkomen. U creëert daarmee een gezonde leefomgeving en verminderd ziekteverzuim.

Tapijtreiniging in Antwerpen

Hygiënisch schoonmaken van stoelen en vloerbedekking

Binnen M7 Cleaning beschikken we over de juiste apparatuur en producten om een hygiënische reiniging van alle soorten stoelen en vloerbedekking te kunnen garanderen. Enkele voorbeelden van onze tapijt en zetelreiniging zijn:

● Stoffen en leren bureaustoelen
● Fauteuils van leer of stof
● Tapijten (wol, natuurlijke materialen en polyester)
● Alle soorten hoogpolige en gladde vloerbedekking

Tijdens zetel en tapijtreiniging maken we gebruik van kwalitatieve producten die niet schadelijk zijn voor het product of het milieu. Ziektekiemen, vuilresten en micro organismen worden op effectieve wijze verwijderd. Dit heeft een positief effect op de uitstraling en het onderhoud van stoelen, zetels, tapijten en vloerbedekking.

Offerte aanvragen voor particuliere of zakelijke tapijt en zetelreiniging

M7 Cleaning voorziet u graag van een maatwerk dienstverlening als het gaat om particuliere of zakelijke tapijt en zetelreiniging. Bijvoorbeeld voor het grondig laten reinigen van bureaustoelen, eetkamerstoelen of vloerbedekking. Binnen een woning of bedrijfsruimte. U mag van ons een klantgerichte en kwalitatieve service verwachten. Uiteraard voorzien we u graag van concurrerende tarieven. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat M7 Cleaning voor u kan betekenen op het gebied van tapijt en zetelreiniging.

Maak hier uw afspraak! Poetsbureau in Antwerpen

Ontvangt u graag een offerte van een betrokken en prijsbewust schoonmaakbedrijf? Vul dan hieronder het contactformulier in!

Bekijk hier de algemene voorwaarden van M7 Cleaning

Algemene of industriële schoonmaak*

0499 72 49 41
03 334 89 90
info@m7cleaning.be
Turnhoutsebaan 621
2110 Wijnegem - Antwerpen

Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 08:00 - 18:00
Zondag gesloten