fbpx
Schoonmaakbedrijf in AntwerpenSchoonmaakbedrijf in Antwerpen

Over M7 Cleaning

Logo M7 Cleaning

M7 Cleaning is uw betrouwbare partner binnen de schoonmaaksector. Onze dienstverlening kenmerkt zich door het leveren van een hoogwaardige kwaliteit dienstverlening. Klantgerichtheid en professionaliteit is voor ons een vanzelfsprekendheid. De schoonmaakservice van M7 Cleaning wordt altijd aangeboden als maatwerk. Wij staan klaar voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

Onze Principes

M7 Cleaning houdt de kwaliteitsstandaard hoog. Dat doen we door het aanbieden van een professionele dienstverlening die altijd als maatwerk wordt geleverd. Afgestemd op uw wensen en die van het betreffende project. Kiezen voor M7 Cleaning betekent ook:

●   Klantgerichte service: onze dienstverlening wordt op maat gemaakt. Ieder project heeft namelijk zijn eigen specifieke behoeften. Zo garanderen we altijd een uitstekend resultaat.

●   Kwaliteit: hoogwaardige kwaliteit vindt u terug in onze dienstverlening, maar ook in de producten waarmee we werken. Deze zijn duurzaam en belasten het milieu niet.

●   Betrouwbaarheid: vertrouwen is nodig om een goede en langdurige samenwerking te kunnen garanderen. Binnen ons team bewerkstelligen we dit door het leveren van diensten met een constante kwaliteit en het maken van duidelijke afspraken.

M7 schoonmaakservice en facilitaire dienstverlening

Onze dienstverlening is beschikbaar voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. De diensten die wij aanbieden lopen uiteen. Van opleverschoonmaak tot algemeen en periodiek schoonmaakonderhoud. M7 Cleaning staat ook voor u klaar met:

●    Algemene en periodieke schoonmaak: op maat gemaakte periodieke schoonmaakdiensten binnen kantoren, supermarkten, scholen en ziekenhuizen. Afgestemd op uw wensen.

●    Opleverschoonmaak: het professioneel schoonmaken van een zakelijke ruimte of woning. Bijvoorbeeld na een renovatie of tijdens eens verbouwing.

●    Tapijt en zetelreiniging: professioneel reinigen van alle soorten tapijt, vloerbedekking en zetels binnen uw interieur of zakelijke ruimte.

●    Eenmalige schoonmaak: een grondige en kwalitatieve eenmalige reiniging bij verhuizingen, opleveringen, verhuur of verkoop van woningen of bedrijfspanden.

●    Desinfecteren: professioneel laten desinfecteren van allerlei soorten (openbare) ruimtes en sanitair. Bijvoorbeeld om de verspreiding van COVID-19 te kunnen voorkomen.

●    Facilitaire dienstverlening: kwalitatief onderhoud en reparatie van allerlei soorten installaties, alsook het uitvoeren van diverse technische werkzaamheden en klussen.

Kennismaken met M7 Cleaning

Heeft u interesse in één van de bovenstaande diensten? Of heeft u andere vragen met betrekking tot onze dienstverlening? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Of dat nu gaat om periodiek schoonmaakonderhoud of een eenmalige schoonmaakdienst voor particuliere of bedrijven. Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook. We voorzien u altijd van een scherpe prijsopgave én een betrouwbare en klantgerichte service.

Maak hier uw afspraak! Poetsbureau in Antwerpen

Ontvangt u graag een offerte van een betrokken en prijsbewust schoonmaakbedrijf? Vul dan hieronder het contactformulier in!

Bekijk hier de algemene voorwaarden van M7 Cleaning

Algemene of industriële schoonmaak*

0499 72 49 41
03 334 89 90
info@m7cleaning.be
Turnhoutsebaan 621
2110 Wijnegem - Antwerpen

Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 08:00 - 18:00
Zondag gesloten